Palkovits Nóra

tanácsadó szakpszichológus

Konzultációs idő:
Hétfő 16:00-20:00
Csütörtök 16:00-20:00

 • Bemutatkozás

  Palkovits Nóra vagyok, tanácsadó szakpszichológus. 2016 óta foglalkozom felnőttekkel egyéni tanácsadásban, és több, mint 10 éve dolgozom csoportokkal készségfejlesztő tréningek, önismereti csoportok keretében. A munkám tapasztalata, hogy az egyéni képességek kibontakoztatásában a motiváció fenntartása kiemelkedő szereppel bír. A változás sokkal inkább egy megrajzolódó folyamat, mintsem egy pillanat műve. A tanácsadás egy állomás a változás útján, mely lehetőséget biztosít a lassításra, erőgyűjtésre. Egy olyan hely, ahol módunkban áll feltöltődni, szemlélőként ránézni az éppen folyó változásra, végiggondolni a lehetőségeket és jövőbeni lépéseinket, hogy aztán újult erővel, tudatos döntésekkel megerősítve haladjunk tovább a célunk felé.

  Tanácsadóként dinamikus szemléletben, fókuszáltan, az egyén motivációs bázisára építkezve dolgozom. Az egyéni tanácsadás keretében szeretettel várom az érdeklődőket családi, párkapcsolati kérdésekben, tehetséggondozás területén, pálya- és munkahelyi helyzetekkel összefüggő témákban (pl. kiégés, konfliktus, teljesítmény helyzetből fakadó szorongás, elégedetlenség) vagy olyan életvezetésbeli kihívások leküzdésével kapcsolatban, mint a karrier döntések, függetlenedés, házasságkötés, gyerekvállalás, gyász- és veszteségfeldolgozás. Legyen az a változás tervezett vagy váratlan, megfelelő támogatással sokkal eredményesebben tudjuk beépíteni a mindennapi életünkbe.

  A csoportokkal végzett munkámban improvizációs színházi módszertannal, készségfejlesztő és önismereti fókusszal tartok csoportokat. A játékos színházi gyakorlatok során az elfogadás, a spontaneitás megélésével, az együttműködés gyakorlásával dolgozunk a résztvevőkkel a színpad terében. A csoportos alkalmak pozitívan hatnak az egyén kezdeményezőkészségére, személyközi kapcsolódást segítő készségeire, önértékelésére. Keressen bizalommal.

 • Végzettségek

  • 2020 tanácsadó pszichológus szakképzés ELTE PPK Krízis szakirány
  • 2015 pszichológus Pécsi Tudományegyetem BTK, Klinikai és Egészségpszichológia Szakirány
  • 2009 kommunikátor Pécsi Tudományegyetem BTK, Médiakultúra Szakirány
 • Munkatapasztalat

  • 2016-tól hallgatói támogatás - pszichológiai támogatás tanácsadás/tehetséggondozás / csoportos tanácsadás és tréning /pszichológiai támogatás team vezető Budapesti Corvinus Egyetem
  • 2018-2019 gyakornok, önkéntes pszichológus Péterfy Kórház és Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet - Pszichiátriai és Krízisintervenciós osztály
  • 2016 kommunikációs, készségfejlesztő tréner Dramatrix Kft.
  • 2014 előadói, tréneri tevékenység / tehetséggondozás Grund Színház
  • 2013 vendégelőadó Momentán társulat